Automation Modes در لاجیک پرو
Automation Modes این امکان را به شما میدهند که حرفه ای تر از ابزار اتومیشن Automation در برنامه لاجیک پرو ستفاده کنید چرا که هر کدوم از این مود ها کاربرد خاص خودشان را دارند در این مقاله با ما باشید.
نوع اول (Read) Automation
Automation Read در برنامه لاجیک پرو یکی از پر استفاده ترین نوع اتومیشن Automation میباشد ، مود Read کاملا بصورت دستی لاین اتومیشن را ایجاد میکند و هر مقداری شما تعیین کنید از آن پیروی میکند
- (مثال Automation Read)
- زمانی شما قصد دارید برای سمپلتون اتومیشن ولوم تعیین کنید.
- اگر میزان یک سمپل خود را منفی DB -10 مشخص کنید.
- و میزان چهار آن را روی عدد ۰ قرار دهید.
- مود Read کاملا دستور شما را اجرا میکند و صدا سمپل را آرام آرام از منفی ۱۰- DB سمت ۰ DB زیاد میکند و خود را به نقطه ۰ DB میرسانداین روش کاملا به صورت دستی اجرا میشود.
نوع دوم (Touch) Automation
Automation Touch در برنامه لاجیک پرو یکی ازحرفه ای ترین ها شناخته میشود چرا که مود Touch کاملا بصورت اتوماتیک لاین اتومیشن را ایجاد میکند و شما با لمس کردن و تغییر دادن هر پارامتر و یا پیچ ناب میتوانید لاین اتومیشن خود را به صورت کاملا خودکار ایجاد کنید مثالی را در پایین برای شما میزنم.
- (مثال Automation Touch)
- زمانی شما قصد دارید برای سمپلتون اتومیشن ولوم تعیین کنید.
- با استفاده از مود Touch نیازی به کشیدن خط یا لاین به صورت دستی نیست.
- شما تنها با چرخاندن ناب ولوم در حال پلی میتوانید بصورت کاملا خودکار و هوشمند لاین اتومیشن را ایجاد کنید ، شما با استفاده از مود Touch میتوانید برای هرچیزی با همین تکنیک براحتی لاین اتومیشن ایجاد کنید.
نوع سوم (Latch) Automation
Automation Latch در برنامه لاجیک پرو بسیار شباهت زیادی به مود Touch دارد چرا که این مود هم کاملا بصورت اتوماتیک لاین اتومیشن را ایجاد میکند و کاملا شباهت بسیار زیادی بهم دارند ، اما یک تفاوت با مود Touch دارد که در پایین تفاوت این دو مود را برای شما به صورت کاملا ساده توضیح میدهم.
- (تفاوت بین مود Latch و مود Touch)
- کاربرد مود Latch کاملا شباهت به مود Touch دارد.
- تفاوت این دو مود مانند تصویر بالا در این است که اگر شما در حالت مود Touch نقطه شروع را روی ۰ DB گذاشته اید و در حال حرکت اگر ناب را رها کنید مثلا اگر روی منفی ۲۰ – DB رها شود مجدد پس از رهایی به ۰ DB باز میگردد در کل به این معنی است که مقدار نقطه اول هر مقداری که باشد مقدار نقطه آخر نیز به همان مقدار تبدیل میشود اما این موضوع در حالت Latch کاملا برعکس میباشد که باز با یک مثال توضیح میدهم.
- اگر روی حالت Latch نقطه شروع را روی ۰ DB بگذارید و در حال حرکت اگر ناب را رها کنید مثلا اگر روی منفی ۲۰ – DB رها شود روی همان مقدار منفی ۲۰- DB به کار خود ادامه میدهد و این دقیقا برعکس عملکرد مود Touch میباشد پس در کل حالت Latch در اتومیشن به این صورت است که مقدار نقطه اول هر مقداری که باشد روی مقدار نقطه آخر تاثیر نمیگذارد و فقط مقدار نقطه آخر است که به همان مقدار تبدیل میشود.
نوع چهارم (Write) Automation
Automation Write در برنامه لاجیک پرو بسیار کمتر از مود های دیگر مورد استفاده قرار میگیرد چرا که کاربرد مود Write بیشتر برای پاک کردن اتومیشن مورد استفاده قرار میگیرد.
- (مثال Automation Write)
- زمانی شما برای یک سمپل از قبل اتومیشن تعیین کرده اید مثلا در میزان های مختلف مقدار های مختلف را وارد کرده اید و قصد دارید حالا بعضی از جاهای این سمپل یا کل سمپل را فقط با یک مقدار مشخص تعیین کنید حالت مود Write میتواند به شما کمک کند شما به راحتی میتوانید اولین نقطه مقدار اول را وارد کنید و سپس با زدن دکمه پلی تمامی مقدار ها در میزان های مختلف را تبدیل به مقدار نقطه اول بکنید.
سایت آی لاجیک پرو اولین سایت تخصصی آموزش لاجیک پرو Logic Pro
- دانلود برنامه لاجیک پرو Logic Pro (آخرین نسخه)
- آموزش کاملا حرفه ای برنامه لاجیک پرو با ورکشاپ لاجیک پرو آنلاین و حضوری
- پک آموزش لاجیک پرو مقدماتی لاجیک پرو Logic Pro
- پک آموزش لاجیک پرو پیشرفه لاجیک پرو Logic Pro
- پک آموزش لاجیک پرو Logic Pro آهنگسازی و تنظیم بزودی
- پک آموزش لاجیک پرو Logic Pro میکس و مستر
- همگی آموزش های سایت آی لاجیک پرو شامل گارانتی آموزشی میباشند.
پاسخی بگذارید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.